header
Home Page Croatia O nama Info o Hrvatskoj Croatia English Germany Italy
21.04.2024
 
Marketing
Pretraživanje
Pretraživanje po kućama
Brza Pretraga
 
Tražite smještaj? Nemate vremena!? Brza pretraga je za vas!
S brzom pretragom štedite vrijeme.
Vi šaljete samo jedan upit i u kratkom vremenu dobijete puno ponuda.

Kliknite ovdje za brzu pretragu
Obrazac za upit
Pretraga po smještajnoj jedinici
 
 
Pretraga po kućama
 
 
 

Dragi iznajmljivači privatnog smještaja!

Dobrodošli na stranice našeg turističkog portala www.croatia-apartments-kroatien.com, novog portala na Hrvatskom webu.

Pokrenut je od strane privatnih iznajmljivača smještaja i namjenjen je upravo tim istim iznajmljivačima privatnog smještaja. Portal je osmišljen na bazi našeg iskustva kroz niz godina iznajmljivanja apartmana i soba, te stalnog praćenja noviteta u turističkoj ponudi, od zahtjeva gostiju, opremljenosti objekata, rada s agencijama, reklame, itd.

Ustanovili smo da je ovakav način reklame jedini put da mali privatni iznajmljivači smještaja, opstanu na nemilosrdnom turističkom tržištu u borbi s velikim agencijama, te sebi osiguraju sigurnost u budućem radu i osiguraju veće prihode od iznajmljivanja.

Agencije uzimaju od privatnih iznajmljivača proviziju od 10-50%. Na taj način se povećava cijena usluga i automatski postiže nekonkurentnost na tržištu, što prisiljava male iznajmljivače koji s njima surađuju da spuste cijene smještaja. Koristeći usluge ovog portala moći ćete povećati cijene svojih usluga, jer Vaš budući gost ne treba ići u agenciju da bi kod Vas rezervirao smještaj , već to može učiniti direktno iz svog doma putem računala u direktnom kontaktu s Vama.

Klikom na paneliće za preteraživanje baze smještaja gost odabire mjesto za odmor. Koju će kuću odabrati najviše ovisi o fotografiji koju će prvu ugledati na baneru kuće. Ta prva slika mora sadržati nešto od ekskluzivnih sadržaja u kući da privuku njegovu pažnju i ako mu odgovaraju ostali sadržaji možete očekivati e-mail s upitom za termin. Bit će te zadovoljniji i Vi i Vaši gosti.

Vi što ste povećali prihode, a gosti jer su uštedjeli 10-50% za ljetovanje. To je samo još jedna od mnogih prednosti koje inače pruža Internet, kao najmoćnije sredstvo u komunikaciji i za prijenos informacija.

Portal www.croatia-apartments-kroatien.com je interaktivan i nakon što izvršite prijavu na Control panelu i unesete podatke, on sam postavlja vaše tekstove i slike na unaprijed određena mjesta i tako formira Vašu Web stranicu, odnosno Web stranicu Vaše kuće. Pored te stranice on formira još samostalne stranice za svaku smještajnu jedinicu u kući posebno, jednu stranicu za fotogaleriju Vaših odabranih slika te jednu stranicu s kalendarima za pregled popunjenosti svih jedinica u kući. Automatski postavlja i mali baner s reprezentativnom slikom objekta i osnovnom podacima, na stranicu na kojoj se vrši pretraga za smještaj.

Sadržaj Vaših stranica:
1. Stranice za pretrage: baner s glavnom slikom kuce, osnovni podaci o kući
2. Glavna stranica: 3 fotografije kuće, osnovni podaci o ukupnom smještaju, udaljenosti od kuće do drugih sadržaja, opis ukupnog sadržaja ponude za kuću i u okruženju, pristup kalendaru rezervacija, pristup Fotogaleriji Vaših odabranih slika.
3. Stranica Smještajne jedinice: 3 fotografije smještajne jedinice (apartmana ili sobe), podaci o smještajnoj jedinici, kratki opis, cjenik smještaja i dodatnih troškova za tu jedinicu, pristup fotogaleriji i kalendaru raspoloživog smještaja.
4. Stranica Fotogalerije: 12 fotografija koje mislite da mogu najbolje prezentirati Vašu ponudu i ponudu okruženja.
5. Stranica raspoloživog smještaja: predstavlja kalendare vaših smještajnih jedinica koje sami uređujete, kad ostvarite rezervacije. Na taj način ce te biti oslobođeni bespotrebnih upita za smještaj za one termine koji su već zauzeti.
6. Stranica statistike posjeta: na njoj možete pratiti broj posjeta, a nalazi se na na Control panelu Vaše Web stranice.

Portal www.croatia-apartments-kroatien.com je programiran za unos samo 12 kuća po jednom mjestu u kojem se one nalaze (npr. iz Trogira najviše 12 kuća, iz Bibinja 12 kuća itd.). Na ovaj način ciljano ne povećavamo konkurenciju između turističkih objekata na našem portalu, a što je uglavnom slučaj kod ostalih većih portala sličnog našem! Svaki turistički objekt je predviđen za maksimalno 6 apartmana ili 6 soba (ili sveukupno 6 jedinica ) u ovisnosti o ponudi kuće za smještaj. Ako želite prijaviti više od 6 smještajnih jedinica morate izvršiti ponovnu prijavu, kao da prijavljujete novu kuću i ponoviti isti postupak za unos podataka kao i prvi put.

Dakle prezentacija Vaše kuće na www.croatia-apartments-kroatien.com, sadrži , ovisno o broju smještajnih jedinica, prikaz od 18-33 fotografije i 6-11 web stranica + stranice za komunikaciju.

Trenutna cijena oglašavanja iznosi 200kn.

Želimo svima skupa puno sreće i uspjeha u budućoj, međusobnoj suradnji!

S poštovanjem,

CAK-TEAM
Email: info@croatia-apartments-kroatien.com
http://www.croatia-apartments-kroatien.com

 

 
 
Kontakt s portalom
 
Servis za Klijente
Tel: 098 1805464
Pošalji E-mail
 
Napomena: Dragi gosti, ako želite rezervirati privatni smještaj
kontaktirajte direktno privatne iznajmljivače.
 
 
All rights reserved by croatia-apartments-kroatien.com
http://www.croatia-apartments-kroatien.com

Croatia rentals online now.